Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

   Președintele raionului Soroca, dnul Veaceslav RUSNAC, în numele Consiliului Raional și a întregului colectiv, își exprimă regretul profund în legătură cu trecerea în neființă a primarului satului Zastînca, dnul Pavel COVALCIUC.

   Este o pierdere grea pentru familie, rude, prieteni, colegi și consăteni.

   A fost o persoană deosebită și un om dedicat sufletește funcției și localității pe care o conducea. Principialitatea, onestitatea, decența, profesionalismul și receptivitatea l-au caracterizat pe Pavel COVALCIUC în viața de fiecare zi.

   În calitate de primar, a realizat multe lucruri frumoase și multe altele urma să le realizeze, promovând importante proiecte sociale, investiționale și de infrastructură.

   Exemplul său de a fi întotdeauna în slujba cetățeanului, ambiția depusă la dezvoltarea social-economică a satului Zastînca, servesc ca exemplu pentru aleșii locali.

   Suntem profund îndurerați de această pierdere enormă și în aceste momente de mare tristețe, transmitem condoleanțe și compasiune familiei îndurerate.

   Drum lin spre cer și odihnă veșnică!