Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

     La data de 19 octombrie 2021, ora 09.00 în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca, Centrul Naţional de Mediu, cu susținerea financiară a Guvernului Suediei, a lansat propunerea de oferte pentru ONG-uri în cadrul Programului de Granturi Mici (PGM) „Mediu, adaptare la schimbările climatice şi ecosisteme”.

     Ședința, la care au participat membrii comitetului subbazinal Naslavcea Vasilcau interesați de Programul de Granturi a fost deschisă de către vicepreședintele raionului Soroca dl Iurie Tănase.

 În cadrul ședinței s-au discutat pașii pentru aplicarea la concurs, detalii logistice și s-au raspuns la întrebări pentru suportul necesar în scrierea proiectului.

     Prin programul de granturi mici vor fi susținute inițiativele și acțiunile locale ce contribuie la îmbunătățirea mediului, și astfel, pe termen lung duc îmbunătățirea standardelor de viață. Programul va contribui la îmbunătățirea stării mediului înconjurător în ecosisteme şi la reducerea efectelor adverse ale poluării și ale altor activități ale omului.

     Se vor sustine propuneri de proiect la una din limitele de finanțare: de la 100 000 MDL până la 170 000 MDL

 Manualul operațional, formularul de aplicare, anexele le găsiți accesînd linkul: 
https://environment.md/ro/noutati/anunt_de_lansare_a_concursului_de_granturi_mici_pentru_ong-urile_nationale_si_regionale_in_zonele_sub-bazinelor_bic_raut_larga_tigheci_ialpug_naslavcea-vasilcau .

     Persoana de contact este Velicinschi Adriana, telefon 069888133, e-mail: cnm@environment.md .