Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Astăzi, data de 09 iunie 2021, ora 10.00, în sala mica a Palatului de Cultură Soroca, a avut loc ședința Colegiului consultativ din raionul Soroca, conducerii raionului, serviciile publice desconcentrate, primarii municipiului, comunelor și satelor, cu următoarea ordine de zi:

1. Cu privire la solicitarea ajutorului material/financiar de la APL niv. II în caz de declanșare a situației exepționale locale.

2. Cu privire la măsurile anti incendiare în perioada electorală 2021.

3. Cu privire la măsurile de prevenire a cazurilor de înec și aspectele sanitar-epidemiologice a bazinelor acvatice în perioada estivală 2021.

4. Cu privire la desfășurarea lucrărilor de salubrizare și amenajare a localităților, starea gunoiștelor din teritoriul administrat.

5. Cu privire la întreprinderea măsurilor de combatere a răspândirii plantei invazive-ambrozia.

6. Cu privire la evaluarea bibliotecilor publice din raionul Soroca în perioada 2-10 septembrie 2021.

7. Cu privire la unele aspecte a colaborării între DASPF și APL I în problemele implementării cadrului legal privind copii în situație de risc și ajutorul social.

8. Cu privire la aprobarea Orarului și tematicii ședințelor Clegiului consultativ a serviciilor publice desconcentrate pentru semestrul II al anului 2021.

9. Rata de vaccinare a populației raionului Soroca.



https://fb.watch/608VdKva0B/