Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

 

      Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei, este marcată anual în Republica Moldova în a treia duminică a lunii septembrie. Conducerea Consiliului raional Soroca a participat la data de 16 septembrie, la festivitatea solemnă dedicate acestei sărbători.

      În mesajul său de felicitare, Președintele Raionului, dl Rusnac Veaceslav, a subliniat importanța serviciilor de protecție socială a populației și calitatea acestora:”Domeniul în care activați se numără printre cele mai importante, deoarece Dumneavoastră sunteți permanent în slujba cetățeanului. Din câte cunoaștem, a lucra cu oamenii este câteodată destul de dificil. Dumneavoastră,  reușiți să-i ascultați pe toți și chiar să le soluționați problemele. Lucrul  pe care îl faceți necesită multă responsabilitate și răbdare, calități pe care le posedați. Vă mulțumesc pentru lucrul cu dăruire de sine și pentru aportul pe care vi-l aduceți ca oamenii să simtă bine la ei acasă”.

       În cadrul evenimentului, dl Rusnac Veaceslav  a oferit angajaților din sfera protecţiei sociale a populaţiei Diploma Președintelui Raionului pentru activitate exemplară și responsabilă în sfera socială și cu prilejul sărbătorii profesionale.