Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

    Astăzi, 8 iulie, Președintele raionului Soroca, dl Rusnac Veaceslav, împreună cu vicepreședintele raionului, dl Andonii Boris, au întreprins o vizită de lucru în s. Stoicani, unde au loc lucrări de reparație a drumului din cadrul Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale pentru anul 2020.
    În cadrul vizitei președintele raionului a discutat cu angajații S.R.L. „Solcoci” și le-a mulțumit din numele tuturor locuitorilor pentru lucrările de reparație calitativă a segmentului de drum public.
  Conform Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale pentru anul 2020 se finalizează lucrările de reparație curentă cu îmbrăcăminte de beton asfaltic pe drumul public local L104 ”Drum de acces spre s. Dubna”. Valoarea lucrărilor în această localitate este de circa 1,4 mln lei pe o suprafață de 3900 m.p.
    Lucrările sunt executate de către S.R.L. ”Solcoci” antreprenor desemnat câștigător în urma procedurii de achiziție.
   De asemenea a fost finalizat și sectorul de drum pe o suprafață de 4800 m.p. în sumă totală de circa 1,5 mln lei a drumului public L102 ”Drum de acces spre s. Racovăț”.
   În timpul apropiat vor demara lucrările de reparație și în cadrul altor drumuri din raion conform Programului aprobat prin Decizia Consiliului Raional Soroca nr. 1/12 din 06.02.2020 ”Cu privire la aprobarea Programului de reparaţie şi întreţinere a drumurilor publice locale din raionul Soroca, pentru anul 2020”.