Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La data de 12 ianuarie 2021, Curtea Constituțională a declarat neconstituțional textul din articolul 1 din Legea nr. 296 din 23 noiembrie 1994 pentru interpretarea unor prevederi ale Legii nr. 1125 din 8 decembrie 1992 privind reabilitarea victimelor represiunilor politice.

Astfel, având în vedere hotărârea Curții Constituționale, se consideră victime ale represiunilor politice și copiii care s-au născut în locurile de represiune sau în drum spre ele, dacă măcar unul din părinți este victimă a represiunilor politice. Așadar, lista persoanelor care pot fi considerate victime ale represiunilor politice a fost extinsă.

Pentru oferirea mai multor detalii, precum și pachetul de documente necesare pentru eliberarea legitimației de victimă a represiunilor politice, persoanelor care cad sub incidența Legii menționate mai sus, rugăm să fim contactați la numărul de telefon 0(230) 23786 sau să vă adresați la Consiliul raional Soroca, strada Ștefan cel Mare,5 biroul 503, etajul 5.