Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

    

         Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură a lansat primul apel de recepționare a cererilor de solicitare a plăților directe per cap de animal.

         Perioada recepționării dosarelor va avea loc între 1 aprilie – 4 iunie 2021, în conformitate cu prevederile Regulamentului privind acordarea de plăți directe per cap de animal aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 836/2020.

         Direcția agricultură și alimentație a Consiliului Raional Soroca va oferi consultații ce țin de: condițiile de accesare a plăților directe, criteriile de eligibilitate, actele obligatorii, procedura de depunere a cererilor de solicitare a suportului financiar, cuantumul dar și speciile de animale pasibile plăților directe, și suport metodologic la completarea cererii de solicitare a plății directe aferente măsurii de sprijin eligibile, precum și anexării actelor obligatorii la dosarul de subvenționare. Vă puteți adresa la Direcție pe adresa mun.Soroca str.Ștefan cel Mare , 5 bir. 310, 306, tel: 0230-23353; 25113, 23770 precum și pe aipa.gov.md.  

          De asemenea colaboratorii Direcției agricultură și alimentație vă pot ghida la elaborarea dosarelor post-investiționale, subvenții în avans, acordare de ajutoare etc.  conform legislației în vigoare.