Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Marți, 8 decembrie 2020, la ora 10 30, (online), a avut loc ședința comisiei de concurs pentru ocuparea funcției vacante de șef al Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul de Sănătate Soroca-Nouă, instituție fondată de Consiliul Raional Soroca, cu privire la examinarea dosarelor și admiterea candidaților la concursul dat.

    În urma examinării dosarelor de participare la concurs de către membrii comisiei a fost acceptate dosarele candidaților la concurs:

-          dna Evstratova Liudmila,

-          dna Mazur Natalia,

-          dna Perciun Mariana.

Desfășurarea concursului (prezentarea proiectului de management și interviul)  pentru ocuparea funcției vacante de șef al Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul de Sănătate Soroca-Nouă, instituție fondată de Consiliul Raional Soroca, va avea loc în data de 10 decembrie 2020 la ora 08.30 în sala de ședință.

      

 

Luiza Carauș,

Secretarul comisiei de concurs