1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Propunerile cu privire la consituirea secțiilor de votare

PDFImprimareEmail

Scris de Secția Organizarea și Coordonarea Activității Administrative Miercuri, 14 Septembrie 2016

Primarului orașului Soroca, satelor(comunelor) raionului
 
     Prin prezenta, Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale Soroca nr.29, în vederea executării art.29 alin.(1)-(2) din Codul electoral nr.1381-XIII din 21 noiembrie 1997 și pentru asigurarea desfășurării alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din data de 30 octombrie 2016, solicităm prezentarea dispozițiilor cu propunerile privind constituirea secțiilor de votare.
      La înaintarea propunerilor se va ține cont de prevederile art.29 alin.(1) din Codul Electoral, care stabilește că secțiile de votare vor cuprinde cel puţin 30 şi cel mult 3000 de alegători.
     Informația privind propunerilor de constituire a secțiilor de votare va conține în mod obligatoriu adresa sediului secției de votare, hotarele secției de votare și datele de contact.
     La stabilirea sediilor secțiilor de votare se va ține cont de prevederile art.29 alin.(2) din Codul Electoral, care statutează că sediile secţiilor de votare se stabilesc, de regulă, în sediile aflate în proprietate publică şi se amenajează astfel încît să faciliteze accesul în ele al persoanelor în vîrstă şi cu dizabilităţi.
     Informația urmează a fi prezentată pînă la 20.09.2016 în adresa Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale Soroca nr.29, pe suport de hîrtie și în format electronic word la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ..
Cu respect,
Preşedintele  Consiliului Electoral                                             Zabrian Stela


Pagina 2 din 2