1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Anunț !

PDFImprimareEmail

Scris de Secția Organizarea și Coordonarea Activității Administrative Miercuri, 17 August 2016

        Consiliul Raional Soroca anunță concurs de selectare a participanților la formarea Academiei de consolidare a capacităților comunităților locale.
http://v4foreap.weebly.com/news/2561762
Se anunță recrutarea competitivă a participanților pentru cinci module de instruire. Participanții pot fi reprezentanți ai autorităților publice locale, organizațiilor non-guvernamentale și persoanele care sunt cointeresate în dezvoltarea comunităților. Participanții vor beneficia gratuit de materiale didactice, cazare și masă în timpul modulului.
Temele modulelor de formare:
1. Experiența țărilor Vișegrad : posibilitatea de reformare în Ucraina și Moldova;
2. Cooperarea efectivă intre APL,societatea civila și mass-media ca un mecanism pentru dezvoltarea comunităților;
3. Formele de participare a publicului in luarea deciziilor;
4. Planificarea strategică;
5. Colectarea de fonduri și pregătirea propunerilor de proiecte. 
Pentru a participa la instruire trebuie să expediați o scrisoare de intentie prin e-mail la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza nu mai târziu de 4 septembrie 2016, orele 18.00. Participanții selectați vor fi anunțați până cel târziu la 08 septembrie 2016.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați coordonatorul de proiect Veaceslav Burlacu (+37368221221, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )

Anunț !

PDFImprimareEmail

Scris de Secția Organizarea și Coordonarea Activității Administrative Vineri, 22 Iulie 2016

Agenţia Naţională de Dezvoltare Rurală în cadrul contractului nr. 29 din 22.03.2013 "Servicii de Extensiune Rurală" anunţă
Concurs de selectare a organizaţiei (Prestator de Servicii) pentru prestarea serviciilor de informare şi consultanţă în agricultură în raionul Soroca, în cadrul reţelei Serviciului de Extensiune Rurală, administrată de Agenţia Naţională de Dezvoltare Rurală (ACSA).
Cerinţe faţă de organizaţiile participante la concurs:
  • să fie înregistrată ca persoană juridică (asociaţie obştească) şi să posede cont bancar;
  • să fie apolitică, non-profit şi neguvernamentală;
  • să posede oficiu, să ofere condiţii de bază pentru procesul de instruire/consultanţă, doi consultanţi regionali şi 10 consultanţi locali ce vor activa exclusiv în cadrul echipei Prestatorului de Servicii;
  • consultanţii regionali şi locali trebuie să posede cel puţin 6 luni experienţă în prestarea serviciilor consultative;
  • că elaboreze şi să propună cel putin o propunere de proiect de implementare a activitatilor demonstrative în aria de deservire.
Organizaţia participantă va prezenta la oficiul ACSA o propunere de proiect (conform unui model solicitat – modelul propunerii de proiect se va expedia la solicitare la e-mail copetitorului) şi cel puţin o propunere de proiect de implementare a activitatilor demonstrative în aria de deservire (conform unui model solicitat – modelul propunerii de proiect pentru loturi demonstrative se va expedia la solicitare la e-mail copetitorului). Pachetul de documente necesare pentru concurs şi informaţia deplină privitor la conţinutul propunerii de proiect şi informaţii suplimentare pot fi obţinute la oficiul ACSA pe adresa:
Agenția Națională de Dezvoltare Rurală (ACSA),
str. 31 August 1989, nr. 98, oficiul 401, 2005 MD, Chişinău, Republica Moldova
Tel: (022) 23 53 54, 23 78 89; Fax: (022) 23 53 28, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Persoana de contact: Anatolie Fala, Secretarul Comisiei de Selectare a PS-SER
Informaţii detaliate găsi la fel la pagina web. www.acsa.md şi www.maia.gov.md.
Termenul limită de prezentare a propunerilor de proiect este data de 11 august 2016, ora 17.00, la Oficiul Central ACSA.Pagina 5 din 45