1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Anunţ privind iniţierea elaborării proiectelor de decizii ale Consiliului Raional Soroca pentru examinare în şedinţa ordinară din 5 noiembrie 2015

PDFImprimareEmail

Scris de Secția Organizarea și Coordonarea Activității Administrative Miercuri, 07 Octombrie 2015

    Preşedintele Raionului Soroca anunţă despre iniţierea elaborării proiectelor de decizii ale Consiliului Raional Soroca pentru examinarea în şedinţa ordinară din  5  noiembrie 2015  conform listei anexate.
   Elaborarea proiectelor de decizii iniţiate se justifică de necesitatea de a realiza atribuţiile legale a Consiliului Raional Soroca şi soluţiona treburile publice ale raionului, punerea în aplicare a unor legi şi altor acte normative.
    Termenul limită de  elaborare a dosarelor de justificare a proiectelor de decizii conform indicaţiilor preşedintelui raionului  este  14 octombrie 2015.
    Cetăţenii, asociaţiile constituite în corespundere cu legea, alte părţi interesate în procesul de elaborare a proiectelor de decizii pot consulta  proiectele de decizii şi materialele aferente acestora pe pagina web www.soroca.org.md  opţiunile „procesul decizional – proiecte întrate” şi la persoanele responsabile menţionate.
     Părţile interesate pot prezenta propuneri şi recomandări la proiectele deciziilor iniţiate persoanelor responsabile de elaborare pe adresele menţionate nu mai tîrziu de  26 octombrie 2015.
 

Anunţ privind iniţierea elaborării proiectelor de decizii ale Consiliului Raional Soroca  pentru examinare în şedinţa ordinară din  5 noiembrie 2015

MS-Word 


Pagina 8 din 41