1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

       Onoraţi pedagogi, stimaţi părinţi, dragi elevi!
Fiecare sfârşit de an școlar aduce deopotrivǎ bucurie şi nostalgie în sufletele tuturor celor care sunt implicați în viața școlii, elevi, profesori și părinți. Sărbătoarea ultimului sunet are o semnificație deosebită pentru cei peste 1000 de elevi absolvenți ai liceelor și gimnaziilor din raion. Ei astăzi încheie un frumos capitol din cartea vieții, lăsând în urmă cei mai frumoşi ani de școală.
          Dragi absolvenți !
Pentru voi, clopoțelul școlii sună ultima oară. Emoțiile sunt copleşitoare, căci trebuie să conştientizați că vremea copilăriei a trecut, că pășiți într-o nouă etapă a vieții, cu mai multe responsabilităţi şi griji, cu un viitor ce se clădeşte pe temelia anilor de şcoală. Înainte vă așteaptă examenele de absolvire. E un prilej pentru a demonstra maturitatea și independența gândirii, inteligența, creativitatea. Să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că numai învăţând şi muncind se poate asigura desăvârşirea şi succesul.

        Stimaţi pedagogi, adevărați părinţi spirituali ai copiilor noștri !
Viitorul țării crește sub ochii D-voastră. În formarea unui elev de succes este nevoie de perseverență, de rigoare științifică, de disciplină, de dăruire necondiționată. Sunteţi cei care acceptând provocările timpului știți să le transformați în reușite și experiențe frumoase. Vă suntem profund recunoscători pentru efortul depus de a oferi fiecărui copil posibilitatea de a fi el însuși și de a se simți bine și împlinit la școală. Ne exprimăm admiraţia şi recunoştinţa pentru abnegaţia şi profesionalismul cu care Vă îndepliniți misiunea. Vă urăm multă sănătate, prosperitate și împliniri profesionale !

        Stimaţi părinţi !
Vă mulțumim că pe parcursul acestor ani aţi fost mereu alături de copiii D-voastră, că aţi fost oricând gata să vă sacrificaţi pentru a le asigura bunăstarea şi condiţiile necesare studiilor, că aţi suferit alături de ei în momentele mai dificile, că le –ați oferit mereu sprijinul și încurajarea. Astăzi, vă puteţi bucura din plin de reuşita copiilor, de faptul că eforturile depuse de ei le recompensează pe ale d-voastră.
Dragi elevi!

Pentru voi începe vacanța cea mare, aveţi înainte un întreg anotimp de distracţii, călătorii captivante, descoperiri. Nu pierdeţi nici o clipă din acest timp minunat, astfel ca la 1 septembrie să reveniţi în lumea cunoştinţelor cu noi forţe şi cu o mare dorinţă de a cuceri noi înălţimi.

Președintele Raionului Soroca Ghenadie Muntean

 

 

18815401 1983656478523163 127309229241007737 o

 

18766094 1983656475189830 4740914497698000128 n