1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

   Organizația Internațională Nonguvernamentală ”Ucraina-Polonia-Germania” Filiala Vinnița, Ucraina anuță lansarea
proiectului"Managementul deșeurilor în comunitățile locale: Experiența dezvoltării rurale a Grupului Vișegrad pentru țările Partene- riatului Estic" care se va implementa pe parcursul anilor iunie2017-iulie2018. Parteneri Consiliul Raional Soroca, AO ”Euroregiunea Nistru” din Republica Moldova și 5 parteneri din Uniunea Europeană cu susținerea Fondului Internațional Vișegrad.

 Se invită să depună formularele reprezentanții ale autorităților administrațiilor publice locale și anume din satele, comunele, orașele Republicii Moldova care fac parte geografic din Eurore- giunea Nistru împreună cu reprezentanții ai societății civile. La fel pot participa experți de mediu din țară la proiectul dat.

      Proiectul cuprinde: Training-uri despre tratarea deșeurilor solide pentru 7 comunități din RM și 27 din Ucraina, regiunea Vinnița. Vizite de studiu în țările Grupului de la Vișegrad(Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria). Dezvoltarea de strategii individuale de tratare a deșeurilor solide pentru 18 comunități pilot. Recomandări metodologice. Dezvoltarea comunităților pilot. Conferință internațională.

   Detalii găsiți aici: www.v4foreapwm.weebly.com/105310861074108010851080

   Depunerea formularului de participare la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pîna la data de 23 mai 2017 orele 24.00. Telefon de contact RM: 068-221-221 Veaceslav Burlacu, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Menționăm, limba de comunicare va fi în rusă. Cererea trebuie să conțină decizia primarului cu privire la implicarea comunității teritoriale în proiect și formularul celor două părți (inclusiv).