1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Anunț !

 Consiliul Raional Soroca anunţă desfășurarea Conferinței de Închidere a proiectului ”Amenajarea parcului din preajma Cetății Medievale Soroca”, contractul de grant SPF-01-2016/MA, co-finanțat de către programul polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone, în cadrul programului „Fondul de Granturi Mici” al „Centrului de Informare pentru Autorităţile Locale din Republica Moldova”, implementat de către Solidarity Fund PL, Prioritatea: Creșterea economică locală.
  • Obiectivul general al Proiectului constă în:  Consolidarea gradului de atractivitate turistică a orașului Soroca.
  • Valoarea totală a proiectului:  563.250,00 MDL.
  • Grantul primit de la FONDUL DE GRANTURI MICI: 450.000,00 MDL.
  • Contribuția Consiliului Raional Soroca:  113.250,00 MDL.
  • Termeni de realizare: 5 luni (01.06.2016  –  20.11.2016).
  • Partenerii proiectului: Primăria orașului Soroca, Asociația de romi ”Bare Romi” din orașul Soroca, Direcția Gospodăriei Locativ-Comunale Soroca, Inspecția Ecologică Soroca, Inspectoratul de Poliție Soroca.
  La eveniment vor participa partenerii și beneficiarii proiectului, mass-media locală și națională. Vor fi aduse la cunoștința publicului larg activitățile care au fost realizate în cadrul proiectului pe durata a 5 luni de implementare.
  Conferința de Închidere a proiectului va avea loc Vineri, 18 noiembrie 2016, în incinta Consiliului Raional Soroca, Sala de Protocol.
Pentru mai multe detalii Va rugăm să contactați Tatiana Robu, manager proiect.