1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Înscrie-te la cursul ”Cofetar-Bucătar”!

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova lansează înscrierile la cursul ”Cofetar-Bucătar”, organizat în cadrul proiectului european de consolidare a încrederii între locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru. 
Scopul instruirii este pregătirea participanților în vederea obținerii abilităților de cofetar-bucătar cu calificare înaltă, conform standardelor internaționale.
La curs pot participa: absolvenți ai specializărilor respective, tineri specialiști cu/fără experienţă, specialiști în domenii afiliate.
Tematici abordate: Tehnologie culinară, cofetărie, carving, desen special și modelare etc.
Data și locul desfășurării: Cursul include 260 de ore academice de lecţii teoretice şi 40 de ore lucru practic pentru elaborarea proiectului de evaluare finală. Perioada instruirii: noiembrie 2016 – ianuarie 2017, de la ora 09.00-17.00, la Camera de Comerț și Industrie a RM, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151.
Contribuția participantului: 1500 lei.
După susţinerea cu succes a examenului final, participanții la curs vor primi Certificatul de Cofetar-Bucătar.
Pentru participare la cursuri, completați Formularul și expediați-l la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Înscriere și informații suplimentare:
tel:  022233286, 022235294, 079662390
e-mail:   Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
adresa: Camera de Comerț și Industrie a RM,or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151

responsabil: Rodica Bivol

 Formular de participare