1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Anunț !

PDFImprimareEmail

        Consiliul Raional Soroca anunță concurs de selectare a participanților la formarea Academiei de consolidare a capacităților comunităților locale.
http://v4foreap.weebly.com/news/2561762
Se anunță recrutarea competitivă a participanților pentru cinci module de instruire. Participanții pot fi reprezentanți ai autorităților publice locale, organizațiilor non-guvernamentale și persoanele care sunt cointeresate în dezvoltarea comunităților. Participanții vor beneficia gratuit de materiale didactice, cazare și masă în timpul modulului.
Temele modulelor de formare:
1. Experiența țărilor Vișegrad : posibilitatea de reformare în Ucraina și Moldova;
2. Cooperarea efectivă intre APL,societatea civila și mass-media ca un mecanism pentru dezvoltarea comunităților;
3. Formele de participare a publicului in luarea deciziilor;
4. Planificarea strategică;
5. Colectarea de fonduri și pregătirea propunerilor de proiecte. 
Pentru a participa la instruire trebuie să expediați o scrisoare de intentie prin e-mail la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza nu mai târziu de 4 septembrie 2016, orele 18.00. Participanții selectați vor fi anunțați până cel târziu la 08 septembrie 2016.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați coordonatorul de proiect Veaceslav Burlacu (+37368221221, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )