1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Concurs: Propuneri de proiect pentru prelucrarea/comercializarea produselor ecologice

PDFImprimareEmail

People in Need (PIN), este o organizaţie non guvernamentală, non profit din Cehia cu reprezentanță în Moldova ce implementează un șir de proiecte inclusiv în susținerea agriculturii ecologice.
PIN anunță un concurs pentru gospodăriile agricole, producători de produse ecologice, asociații, cooperative sau grupuri de fermieri care intenționează să creeze:
  • Un punct de comercializare a produselor ecologice autohtone, care să ofere diverse produse alimentare din gospodăria proprie sau de la mai mulți producători autohtoni sau
  • Mini unitate de prelucrare a produselor ecologice sau
  • Depozit pentru fructe/legume sau
  • Orice altă idee inovativă în agricultura ecologică, dar nu activități ce țin de producere.
Candidații eligibili: gospodării cu profil agricol, certificate ecologic sau în perioada de conversie.
Grantul: PIN oferă grant în valoare de 2000 Euro pentru proiect iar contribuția aplicantului nu poate fi mai mica decât această sumă.
Criterii de selecție: Selectarea se va efectua ținând cont de: mărimea contribuției financiare, argumentarea clară a propunerii de proiect, beneficiile economice de pe urma investiției; resurse umane capabile pentru implementarea proiectului.
Metoda de plată: Banii vor fi transferați beneficiarului în baza unui acord comun în care vor fi stipulate obligațiile beneficiarului, după ce beneficiarul va demonstra efectuarea contribuției sale.
Termen limită pentru primirea aplicațiilor: 1 August 2016. Propunerile vor fi expediate prin e-mail managerului de proiect Angela Turuta la adresa  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Formularele pot fi completate în limbile Engleză, Română sau Rusă. Propunerile vor fi examinate și rezultatele vor fi anunțate până în data de 26 August 2016.

Formular de Aplicare
 word