1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Stimaţi consumatori !!!

Vă reamintim că:
1.Produsele alimentare, care se realizează in unitățile comerciale, trebuie să fie ambalate şi pe ambalaj să se citească clar data fabticării şi termenul de valabilitate a produsului ( în unele cazuri se indică data expirării termenului de valabilitate).
2.Este necesar ca produsele reambalate şi porţionate (carne, peşte, mezeluri, untul, margarina, produse de patiserie ş.a.)  să fie etichetate respectiv cu indicarea datei, termenului de valabilitate, denumirea produsului şi a firmei care a ambalat produsul.
3. Pe ambalajul oricărui produs puteţi citi componenţa ingredientelor din care a fost fabricat produsul.
Vă recomandăm să:
1. Cereţi bonul de casă şi îl păstraţi , în caz de necesitate acesta Vă va ajuta să demonstraţi de unde a fost procurat produsul respectiv.
2. Nu procuraţi produsul care nu Vă insuflă încredere( chiar dacă termenul de valabilitate nu este expirat).
3.Fiţi prudenţi la calitatea fructelor şi legumelor care le procuraţi.
  În cazul în care aţi depistat că produsul  procurat este alterat aveţi dreptul de al întoarce magazinului de unde aţi făcut cumpărătura, prezentând şi  bonul de casă, pentru a obţine un produs calitativ identic sau să vi se restituie preţul produsului.
Dacă vînzătorul refuză să vă primească produsul alterat sau să vă restituie preţul acestuia faceţi o înscriere în condica de sugestii şi reclamaţii. Aceste înscrieri sunt examinate de organele de Stat abilitate cu funcţii de control
Fiţi prudenţi, sănătatea D-voastră - este în mîinile D-voastră. Informaţii suplimentare la tel.0(230)2-23-13produse 88422000