1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Proiectele mici 2016 - Finantarea proiectelor mici din partea Ambasadei Germaniei

PDFImprimareEmail

Micile proiecte vizează îmbunătățirea calităţii vieţii tuturor păturilor sociale, în mod special a persoanelor dezavantajate şi vulnerabile. 

Ele pot fi o sursă de finanţare suplimentară pentru iniţiative cu impact social pe termen lung, beneficiari fiind cit mai mulţi membri ai societăţii. Proiectele sînt măsuri independente ale entităţilor de interes public (de stat sau private), care pot fi realizate cu susţinerea financiară a ambasadei.

Începând cu anul 2004 ambasada susţine microproiecte. Pe lîngă proiectele mari, care de regulă sunt implementate de GIZ (Agenţia pentru cooperare internaţională) sau KfW (Institutul de Credit pentru Reconstrucţii) microproiectele completează angajamentul Guvernului Federal privind politica de dezvoltare direct la faţa locului. Avantajul microproiectelor constă în faptul, că ele pot fi solicitate şi implementate mult mai repede şi cu mai puţin efort. 

De asemenea şi în 2016 ambasada va oferi finanţare pentru ideile dumneavoastră. Va atenţionăm că data limită de depunere a microproiectelor este 15 februarie 2016.

Detalii: http://www.chisinau.diplo.de/Vertretung/chisinau/ro/05/Entwicklungszusammenarbeit/WZ-Projekte/Kleinstprojekte__ro.html