1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Stimaţi colaboratori ai Inspectoratului de Poliţie Soroca

     Cu ocazia sărbătorii profesionale “Ziua Poliţiei ” adresez, cu deosebit respect şi consideraţie, cele mai sincere felicitări şi urări de bine tuturor lucrătorilor ce activează în acest domeniu important.
Consemnarea sărbătorii Dumneavoastră are o conotaţie deosebită pentru societatea noastră. Remarc acest fapt, deoarece la constituirea şi afirmarea statalităţii Republicii Moldova, un rol aparte îi revine Poliţiei, care din momentul proclamării Independenţei Republicii Moldova, a stat la straja integrităţii ţării, asigurând ordinea publică şi securitatea vieţii cetăţenilor, promovând consecvent principiile unui stat de drept.
     Vă dorim să obţineţi şi în viitor succese deosebite în importanta activitate pe care o desfăşuraţi şi să aveţi parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii.
Suntem deosebit de onoraţi ca în această zi deosebită pentru voi, să ne alăturăm tuturor celor care apreciază la adevărata lor valoare eforturile depuse de instituţia Dumneavoastră, pentru respectarea normelor de convieţuire socială, pentru asigurarea vieţii şi integrităţii fizice şi materiale a populaţiei. 
     Vă adresăm sincere felicitări pentru profesionalismul şi operativitatea dovedite de cadrele Inspectoratului de Poliţie Soroca, în soluţionarea problemelor, deloc uşoare, cu care se confruntă în activitate.
Apreciem în mod deosebit fructuoasa colaborare dintre instituţiile noastre şi suntem convinşi că vom găsi resorturile necesare, ca în viitor, această colaborare să primească noi valenţe.

Cu respect, Mîţu Mihai,Preşedinte al Raionului Soroca