1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Stimați profesori, absolvenți, studenți ai Colegiul de Arte "N. Botgros”

Colegiul de Arte "Nicolae Botgros” reprezintă o emblemă şi un reper valoric în Raionul Soroca, fiind o instituţie de învăţământ de prestigiu, în care se îmbină armonios tradiţia cu inovaţia, trecutul cu prezentul, prezentul cu viitorul.
Timp de 75 de ani pragul Colegiului de Arte l-au trecut mii de studenți, care, ulterior, au devenit adevărați profesioniști. Cadrele didactice ale instituției nu sunt doar o sursă de cunoștințe și experiență, ci și adevărate repere de viață și modele profesionale.
Conducerea Raionului Soroca cu ocazia acestui frumos jubileu, Vă doreşte din toată inima să aveţi parte de sănătate, fericire, noi realizări în plan profesional, creativitate şi un izvor nesecat de inspiraţie.
Vă mulţumim pentru munca asiduă şi aportul considerabil în promovarea Culturii Naţionale și a imaginii Raionului Soroca, precum şi efortul cu care încercaţi să ne faceţi viaţa mai plină spiritual.
Fie ca instituţia pe care o reprezentaţi să progreseze şi în continuare, aducând beneficii tuturor celor care îşi doresc o carieră de succes şi un viitor favorabil.

Cu deosebită considerațiune, Mihai Mîțu, Președinte al Raionului Soroca

 

12115681 1722729914615822 6793626324387054578 n