1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ziua Internațională a oamenilor în etate

      Ziua Internațională a oamenilor în etate este sărbătorită în fiecare an la 1 octombrie și este un bun prilej de  a aduce mulțumire celor care au contribuit la dezvoltarea comunității în care trăiesc.
     Joi, 01 octombrie 2015 , în incinta Palatului de cultură din oraşul Soroca, Organizaţia Veteranilor de Război şi Muncă din Raionul Soroca  a organizat acţiuni festive dedicate Zilei Internaționale a oamenilor în etate.  011015 a
    Prezent  la această festivitate, dl Mihai Mîţu, Președintele raionului Soroca, a felicitat cu această ocazie oamenii în etate menționând că această sărbătoare ne reamintește cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor. De asemenea, dl Președinte a accentuat că trebuie să prețuim pe cei care, zeci de ani, şi-au făcut datoria faţă de ţară, faţă de generaţia actuală. De aceea, Ziua Internaţională a oamenilor în etate nu trebuie să fie doar un act de celebrare, dar un omagiu adus celor ajunşi în această etapă a vieţii.
    La final, preşedintele Raionului Soroca a acordat diplome de onoare veteranilor, în semn de recunoștință pentru efortul depus întru prosperitatea comunității.011015 b
Cei prezenți la sărbătoare au rămas impresionați de concertul dedicat lor, dar totodată și foarte mulțumiți de faptul că nu au fost dați uitării chiar dacă sunt în etate.