1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Majorarea tarifelor la apă, energie electrică şi gaz în vizorul Consiliului Raional al veteranilor de război şi muncă din Raionul Soroca

La data de 30.07.2015 a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Raional al veteranilor de război şi muncă din Raionul Soroca  cu participarea dlui Vladimir Nicuţa, vicepreşedintele Raionului Soroca, dlui Marcel Buşan, secretarul Consiliului Orăşănesc Soroca şi dl. Tudor Frunză,şef al Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Soroca.
Principala problemă abordată în cadrul şedinţei a fost cu privire la majorarea tarifelor la apă, energie electrică şi gaz  de către Agenţia Naţională  pentru Reglementare în Energetică.
Consiliul Raional al veteranilor de război şi muncă din Raionul Soroca şi-au exprimat dezacordul  faţă de  decizia ANRE, avînd în vedere  lipsa măsurilor adecvate din partea Guvernului pentru susţinerea  păturilor social vulnerabile  din Republica Moldova.
Consiliul Raional al veteranilor de război şi muncă din Raionul Soroca au adoptat o declaraţie în care şi-au exprimat opinia faţă de  majorarea tarifelor.
Reprezentanţii  autorităţilor locale şi-au exprimat înţelegerea faţă de situaţia în care se află majoritatea absolută a locuitorilor şi au promis că vor informa autorităţile centrale despre evenimentul ce a avut loc.