1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Marcarea Zilei lucrătorului din domeniul agriculturii şi industriei prelucrătoare

   Anual, a IV duminică a lunii noiembrie marchează sfârșitul anului agricol şi reprezintă o frumoasă ocazie de a aduce un omagiu oamenilor de la țară, devotați gliei strămoșești, prin munca cărora avem asigurată pe masă pâinea noastră cea de toate zilele.Cu scopul analizei rezultatelor activităţii în sectorul agrar al raionului, pe data de 05 decembrie 2014 a fost organizată festivitatea consacrată sărbătorii profesionale "Ziua lucrătorului din domeniul agriculturii şi industriei prelucrătoare”.
 Sala IP Teatrul ”V.Apostol” a fost amenajată în stil de sărbătoare, să se simtă că e toamnă. Partea festivă a început cu mesajul de felicitare din partea şefului Direcţiei Agricultură şi Alimentaţie, dl Serghei Slutu şi aducerea la cunoştinţă publicului a rezultatelor activităţii sectorului agrar a raionului în acest an.
     Prezent, la acest eveniment Victor Său,Preşedintele Raionului Soroca, a adresat cele mai sincere felicitări tuturor agricultorilor, dorindu-leprosperitate şi succese remarcabile în activitatea pe care o desfăşoară, noi realizări în dezvoltarea sectorului agroalimentar şi condiţii climaterice cât mai favorabile.