1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

1 septembrie – un nou început de an școlar

Tradițional, conducerea raionului Soroca la început de an școlar aduc sincere felicitări și urări de bine tuturor elevilor, profesorilor, părinților. În această zi de 1 septembrie Președintele Raionului Soroca dl. Victor Său în discursul său a menționat faptul că un nou an de studii e un nou început, o nouă posibilitate de a valorifica potenţialul şi de a demonstra că elevii sunt cei mai buni, dorindu-le să fie perseverenţi, să caute, să experimenteze, să cerceteze şi doar aşa vor reuşi să deveni oameni cu literă mare.
             Dragi părinţi!
Vă mulţumim că ne sunteți parteneri de nădejde în creşterea, dezvoltarea şi educarea copiilor. Să ne ajutăm şi în continuare, ca elevii să-şi atingă potenţialul şi să-şi descopere interesele. Calitatea educaţiei vom asigura-o doar printr-o conlucrare eficientă: şcoala şi familia.
       Stimaţi profesori!
împreună cu Dumneavoastră depunem efort ca şcoala să devină prietenoasă copilului. Creăm condiţii de activitate, confort psihologic, în aşa fel ca fiecare copil să se simtă protejat, respectat. Ne dorim cu toţii să trăim într-o ţară europeană, să avem un învăţămînt modern, iar pentru aceasta vom depune efort să formăm cetăţeni, care să se poată adapta la noile schimbări. Să promovăm adevăratele valori şi să nu uităm, că societatea are încredere în Dumneavoastră. Vă asigur că veţi avea toată susţinerea în promovarea ideilor, privind modernizarea procesului educaţional. Vă urez tuturor un an şcolar bun, cu performanţe pe măsura aşteptărilor.
La sfîrșit de careu, Victor Său, președintele Raionului Soroca însoțit de directorul LT „C.Stere” Baș Vasile au vizitat toate clasele de copii, în special pe cei din clasa I pentru ai felicit, încuraja și urîndu- le Drum bun în Țara Cunoștințelor.