1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Adunarea de dare de seamă a Organizației Teritoriale a Societății Orbilor din Soroca

  La data de 5 iunie în incinta Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei s-a petrecut adunarea de dare de seamă a Organizației Teritoriale a Societății Orbilor din Soroca, la care au participat 42 persoane cu dizabilități de vedere din raion. Ca oaspeți au participat președintele Asociației Orbilor din Republica Moldova D-l Dumitru Sclifos și președinții organizațiilor primare a Societății Orbilor din raioanele Orhei, Telenești, Șoldănești, Bălți și Florești.
Președintele Organizației primare a Societății Orbilor D-l Nicolae Țeilic a raportat despre activitățile petrecute pe parcursul anului 2013, dar și despre problemele cotidiene cu care ei se confruntă. Lipsa locurilor de muncă și localului unde ar avea posibilitate invalizii să se întrunească e problema numărul unu , care ar putea fi soluționată cu implicarea APL, donatorilor și oamenilor de afaceri. Asociația Orbilor din Republica Moldova va veni cu un suport financiar pentru soluționarea problemelor abordate în cadrul ședinței.
    Adunarea s-a finisat cu un mic concert la natură la baza de odihnă a Societății Orbilor, oferit de persoanele cu dizabilități.