1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Stimaţi colaboratori ai Poliţiei de frontieră

     Cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră vă adresez cele mai sincere urări de bine şi sănătate. Fie ca devotamentul şi responsabilitatea pe care le manifestaţi zi de zi să vă impulsioneze spre noi realizări în asigurarea liniştii şi ordinii de drept la hotarele ţării.
       Avem certitudinea că veţi continua cu aceeaşi diligenţă să demonstraţi importanţa şi eficienţa activităţii instituţiei voastre privind securitatea frontierei de stat, deoarece serviciul în cadrul Poliţiei de Frontieră presupune nobilul angajament de promovare a valorilor şi intereselor naţionale.
        Permanent dați dovadă de profesionalism, perseverentă, onestitate, dăruire de sine în atingerea unui scop nobil. Apreciem în mod deosebit fructuoasa colaborare dintre instituţiile noastre şi suntem convinşi că vom găsi resorturile necesare, ca în viitor, această colaborare să primească noi valenţe.
       Permiteţi-mi, încă o dată, în această zi semnificativă, să vă urez performanţe şi realizări noi, fericire, prosperitate şi succese remarcabile în activitatea dificilă şi importantă pe care o desfăşuraţi.
Cu respect,   Victor Său, Preşedinte al Raionului Soroca