1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Onorați pedagogi, stimați părinți, dragi elevi!

    Ultimul sunet de clopoțel răsună astăzi pentru elevii din toată țara. Buchete de flori, zîmbete fericite, lacrimi de bucurie, cuvinte de laudă și apreciere - toate la un loc fac să trăim o bucurie spirituală, sentimente de satisfacție și mîndrie pentru acele realizări, reușite din anul de studii ce s-a scurs, an care va rămîne în istoria învățămîntului ca unul al reformelor, al modernizării, al calității.

Dragi elevi!
Lecțiile au rămas în urmă, iar ultimul sunet de clopoțel pentru majoritatea din voi, marchează sfîrșitul anului școlar și venirea binemeritatei vacanțe. Vă doresc odihnă plăcută, să prindeți la puteri noi, prin toate activitățile și evenimentele posibile, să vă îmbogățiți spiritual prin lectură, ca să reveniți în toamnă și mai frumoși, și mai împliniți.
Pentru absolvenți astăzi e ultima zi de scoală. Mai aveți o singură barieră de trecut - examenele, cele mai importante de pînă acum. Vă doresc mult optimism si bucuria trecerii intr-o noua etapa a vieții. Îmi exprim convingerea că anii de școală, prin efortul cadrelor didactice și al părinților, v-au pregătit pentru viață, pentru identificarea și promovarea adevăratelor valori.

Onorați pedagogi!
Îmi exprim recunoștința pentru munca Dumneavoastră plină de sacrificii în numele copiilor noștri, pentru că rămîneți fideli chemării, de a educa generația tînără, oricît de mari nu ar fi greutățile. Datorită Dumneavoastră învățămîntul din raion este în continuă schimbare spre bine, iar elevul este cea mai mare prioritate în toată activitatea prestată.
Vă doresc o vară frumoasă, multă sănătate și încredere în ziua de mîine.

Stimați părinți!
Vă mulțumim pentru că ne sînteți parteneri de nădejde în toate activitățile educaționale organizate. Să vă bucurați de copiii Dumneavoastră, să le fiți alături, contribuind la întremarea sănătății lor, pentru ca în noul an școlar să putem cu toții realiza obiectivele ce ne stau în față.