1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Stimați locuitori ai Raionului Soroca, colegi, prieteni, dragi copii!

      Sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de  a face niște totalizări și de a mulţumi tuturor  pentru munca asiduă şi efortul depus pe parcursul întregului an. Anul 2013 în scurt timp va deveni istorie, istorie a realizărilor și a unor nereușite, a succesului, dar și a mențiunilor din agendele de lucru care necesită soluții.
      De mici copii credem că în perioada sărbătorilor de iarnă se întîmplă lucruri deosebite, minunate... Deci vă urez să fiți împliniți prin ceea ce  realizați la serviciu, să reușiți să fiți cît mai aproape de familiile voastre, să vă bucurați de  dragostea celor apropiați și stima colegilor.
      În aceste zile, oamenii îşi iartă greşelile unii altora, uită neînţelegerile şi intoleranţa. Anume acest timp e timpul purificării şi valorificării spirituale, care semnifică începutul noii numărători a timpului şi renaşterea lumii.13843659231356180310cra
Sunt optimist și cred că, în  2014, fiecare dintre noi va contribui la consolidarea dezvoltării raionului, vom pune în aplicare strategiile prioritare de creștere a nivelului de viață al populației, protecției sociale, valorificării  potențialului fiecărui specialist , întru apărarea drepturilor și libertăților cetățenești.
     Ași vrea să îndemn fiecare familie, fiecare cetățean să dispună de suficient optimism, stare viguroasă de spirit pentru a traduce în viață cele mai îndrăznețe și valoroase idei întru triumful prosperității și integrării europene!
Fie ca magia datinilor să vă aducă lumină şi căldură atît în case cît şi în suflet, iar toate împlinirile frumoase să vă însoţească întregul an, liniște, căldură si armonie in suflet!
Crăciun Fericit și un An Nou plin de împliniri!