1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Stimați lucrători din agricultură şi industria prelucrătoare

    Cu ocazia   frumoasei sărbători profesionale, „ Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare”,  venim cu cele mai sincere felicitări şi urări de bine pentru toţi agricultorii din raion, pentru acei care în condiţii dificile, prin munca lor zi de zi ne aduc pe masă pâinea cea de toate zilele.  Ziua Dumneavoastră  profesională este un act de încheiere a fiecărui an agricol, care vă  permite să uitați, pentru o clipă, de grijile pământului, să vă  împărtăşiți  opiniile despre realizările şi eşecurile  întâlnite în această perioadă.relansa
     Anul agricol 2013 s-a dovedit a fi un an complicat din punct de vedere a condiţiilor climaterice, însă datorită muncii cu abnegaţie a plugarilor, a fost posibil depăşirea acestor greutăţi .
   Vă mulţumim  pentru munca pe care o desfăşuraţi cu devotament şi perseverenţă, vă doresc tuturor multă sănătate, pace în suflet şi în familiile Dvs., împliniri şi optimism.
În speranţa că, prin efort comun şi abnegaţie, vom putea câștiga respectul generaţiilor  viitoare, Vă doresc mulţi ani rodnici, belşug si prosperare!
Cu respect,                        Victor Său,   Președinte al Raionului Soroca