1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Felicitări cu ziua profesională a juristului

Sărbătoarea profesională, Ziua Juristului, marcată la 19 octombrie, îmi  oferă plăcutul prilej de a vă felicita şi a vă adresa cele mai bune urări tuturor celor care, cu onoare, profesionalism şi imparţialitate, vă  faceţi datoria faţă de actul de justiţie.
Ziua Juristului comportă semnificaţii deosebite pentru instituţiile şi profesioniştii care asigură funcţionarea principiului supremaţiei legii – pilonul de bază al statului de drept.

336441_8df

Această Sărbătoare profesională a fost instituită și este marcată în fiecare an ca un semn al importanței profesiei pentru întreaga societate, dar și ca o recunoștință față de acei care își aduc aportul la opera de ocrotire și promovare a drepturilor fundamentale ale omului.
Această încredere a cetățeanului, speranța într-o asistență juridică de înaltă calitate indiferent de locul de activitate, vin să întărească demnitatea și integritatea de jurist, simțul înalt al responsabilității, fiecare dintre noi contribuind la consolidarea imaginii profesiei alese.
Orice sărbătoare profesională reprezintă un bun prilej pentru a face bilanţuri,  concluzii, evaluări. A fi jurist înseamnă a avea o profesie nobilă şi o muncă grea, căci finalitatea activităţii trebuie să fie Adevărul, Dreptatea şi Echitatea.
Stimaţi jurişti, apreciez înalt eforturile şi abnegaţia cu care vă dăruiţi nobilei idei de justiţie şi vă adresez  cele mai sincere felicitări, urări de sănătate, prosperitate, linişte sufletească şi succese în plan profesional.
 
Cu deosebit respect,          Victor Său,Președintele raionului Soroca