1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Stimați pedagogi, părinți, dragi elevi!

  Conform unei frumoase tradiții, stabilite de-a lungul deceniilor, anual, la 1  septembrie, clopoțelul școlar vestește începutul unui nou an de studii. Dragostea  de carte iarăși ne-a adunat în lăcașul cunoștințelor, pentru a ne spune reciproc: Bun venit! Într-un ceas bun!
E un nou început, de unde pornesc drumurile vieții viitorilor cetățeni ai Țării.1375385180_shkoli-gotovi-k-1-september
Stimați pedagogi!
   Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate şi prosperitate Dumneavoastră,  care sunteți atît de  preţioşi pentru societate şi să vă aducem cuvinte de mulțumire pentru munca imensă pe care o depuneţi pe tărîmul educaţiei.        An de an, reuşiţi să creaţi un întreg univers, în care ne regăsim cu toţii - elevii, părinţii, pedagogii. Sunteţi cei care știți cel mai bine să modelaţi sufletele omenești, să implantați binele, frumosul şi speranța într-un viitor prosper. Avem încredere că veți depune efortul necesar în vederea susținerii  modernizării sistemului de învățămînt în ţara noastră – condiţie inerentă pentru asigurarea unui viitor european Republicii Moldova.
Stimați părinți!
    Vă felicităm şi vă urăm multă sănătate, bucurii, linişte, prosperitate, răbdare şi împliniri împreună cu cei, care sunt viitorul neamului. Să vă bucurați din plin de realizările copiilor  voștri și să întreprindeți totul ce vă stă în puteri pentru crearea condițiilor de dezvoltare atît fiziologică cît și spirituală a lor.
Dragi elevi !
   Anii de școală sunt, în primul rînd, ani de învățătură.  Sunt anii cei mai frumoși din viața unui om. Nu-i irosiți, căci ceea ce se învață temeinic în școală este un bun cîștigat pentru toată viața.
Voi, elevii de astăzi sînteți  specialiștii de mîine, iar ziua de mîine se anunță pentru voi ca un exigent examen de viață. Avem încredere că veți contribui din plin la promovarea imaginii școlii în care învățați și a localităților unde v-ați născut.
Cu respect                                                                                 Victor Său,
                                                                                    Președinte al Raionului Soroca