1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Dragi elevi, stimați profesori și părinți,

e22ad95969d4366217a609d9128182c9   Iată-ne ajunși la un alt sfîrșit de an școlar cînd facem bilanțul celor realizate, dar și punem temelia unor noi planuri.
Suntem bucuroși să constatăm că speranțele începutului de septembrie 2012 s-au materializat în succese frumoase. Împreună am realizat lucruri importante, am cucerit noi piscuri ale înțelepciunii, am înscris alte progrese în formarea noastră și sper foarte mult că am devenit mai buni, mai cumpătați, mai inteligenți.
      Pentru fiecare din noi școala rămîne templul sfînt unde se cultivă cea mai rară floare – sufletul de copil, unde se altoiesc valori adevărate: Dragostea de Țară, Credința, Demnitatea. De fiecare din noi depinde viitorul acestei Țări și chiar al Omenirii. Pentru fiecare din noi contează anii de școală, chipurile dragi de profesori, colegii. Anume aici parcurgem drumul devenirii, de acești ani se leagă amintirea primelor succese, dar și a primelor eșecuri. Aici deprindem alfabetul zborului, aici înțelegem ce este prietenia, dar simțim și gustul amar al trădării.
 
Dragi absolvenți,
     Cu precădere pentru voi acest Ultim Sunet este o sărbătoare deosebit, care, de fapt, marchează trecerea voastră într-o altă categorie, cea a oamenilor maturi și independenți, responsabili de fiecare pas pe care îl faceți. Aveți o perioadă dificilă, cea a examenelor de maturitate, cînd trebuie să demonstrați cît de buni sunteți, iar rezultatele frumoase pe care le veți înscrie vor fi premiul de excelență al dascălilor și părinților voștri. Fie ca aceste rezultatele să fie pe măsura așteptărilor și să vă deschidă ușa oricărei instituții superioare din țară sau de peste hotare.
 
 
Vă dorim succes și o vacanță plăcută!                         Cu respect, Victor Său,
                                                                                Președintele raionului Soroca