Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

În data de 08 februarie 2023, orele 08.00, în sala de Protocol a Consiliului raional Soroca, de către Președintele raionului Soroca, Președintele Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac, a fost convocată ședința extraordinară a Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Soroca.

Pe ordinea de zi au fost puse următoarele întrebări:

Cu privire la  activitatea Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Soroca;

Desfășurarea antrenamentului Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Soroca;

Regulamentul Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Soroca – sarcinile de bază, organizarea și modul de  funcționare a CSE Soroca.

Raportor: Igor Brighidin, șef adjunct al Direcției Situații Excepționale mun. Soroca

 Aprobarea  mijloacelor financiae pentru cuparea și lichidarea focarului de Gripă Aviară în comuna Holoșnița (s. Cureșnița)

Raportor: Tudor Moraru, șef Direcția teritorială pentru Siguranța Alimentelor Soroca

Cu privire la Deciziile Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova nr.nr. 58-61 din 28 decembrie 2022, 31 ianuarie 2023

Raportor: Stela Zabrian, secretar al CSE Soroca, secretar al Consiliului raional Soroca.