1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Sfintele Paști sărbătoarea trecerii de la moarte la Viața Cerească

  Paste_fericit Stimați locuitori ai raionului Soroca, dragi colegi și prieteni- sărbătoarea  Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos îmi oferă deosebitul prilej de a împărtăşi cu dumneavoastră, bucuria renaşterii sufleteşti şi lumina credinţei întru Cel de Sus.
În vremuri grele, credinţa este cea care ne reuneşte și anume Ea este cea pe care am moştenit-o de la strămoşii noştri şi pe care o vom transmite, la rîndul nostru și generaţiilor următoare.
   De Paşti avem ocazia de a ne aduna în familii şi de a fi aproape de cei dragi. Vă îndemn însă ca, în bucuria sărbătorilor, să ne amintim de solidaritate şi să fim alături de cei care au nevoie de ajutorul nostru, să fim mai buni şi să avem încrederea că orice moment dificil poate fi depăşit.
Fie ca Sfintele Sărbători Pascale să reînvie în voi puterea sacrificiului, iertarea, dăruirea de sine şi generozitatea.  Lacrimile lumânărilor ce veghează la purificarea sufletelor, să se transforme în felinare eterne menite să vă călăuzească pe un drum drept.  Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas și un răspuns la fiecare întrebare.
   Niciodată să nu uităm că  “destinul   MÎNTUITORULUI  a fost  “CRUCEA”, scopul  SĂU  a fost    “DRAGOSTEA”,  motivul   LUI   am  fost  noi  pămîntenii!
 
Paște fericit și Hristos a Înviat.
Cu considerațiune,
Victor Său,
Președinte al Raionului Soroca