1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Conferinţa de totalizare a rezultatelor serviciului social Echipa Mobilă Soroca

       La data de 27.03.2013 a fost organizată şedinţa de totalizare a rezultatelor serviciului social Echipă Mobilă din cadrul DASPF Soroca, care a fost constituit în cadrul Programului “Comunitate Incluzivă – Moldova”, implementat de Keystone Moldova în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei cu susţinerea financiară a Open Society Foundations şi Fundației Soros-Moldova din cadrul ,, Fondului de Urgență” creat de George Soros.
DAPF_01
      La eveniment au fost invitaţi reprezentanţi din cadrul A.O. Keystone Human Services Moldova, reprezentanţi din cadrul DASPF Floreşti, Drochia, oaspeţi din Echipa Mobilă Orhei şi Teleneşti, asistenţi sociali comunitari din raionul Soroca, familii care au beneficiat de serviciile EM. Obiectivul şedinţei de totalizare a fost relatarea despre impactul şi durabilitatea  acestui serviciu care a fost implimentat pe parcursul a doi ani.
Au informat specialiştii Echipei Mobile în frunte cu Valentina Onica, şeful adjunct al Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Soroca şi coordonatorul serviciului social Echipa Mobilă.