1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Stimate Doamne, Domnișoare!

             Primăvara este cel mai frumos anotimp.  Frumuseţea ei se trage de la prospeţimea naturii, de la zîmbetul soarelui, de la gînduri frumoase și fapte bune. Totul înverzeşte şi devine Martisortransparent, aerian, deosebit. Unu martie este ziua cînd dăruim celor dragi sufletului nostru mărțișoare. Este una dintre cele mai frumoase tradiții populare, iar 8 martie - Ziua Internaţională a Femeilor. Vă aduc sincere felicitări cu prilejul acestor sărbători senine de primăvară și vă urez să fiți mereu înconjurate de dragoste și gânduri bune, să fiți fericite, sănătoase,  să aveți parte de susținere și noroc, iar cei dragi să Vă fie mereu alături.
              Femeile sînt acelea care generează viața pe pămînt, acelea care cresc și educă copiii, acelea care muncesc, iar după serviciu le mai ajunge și  putere să ne zîmbească. Nu exista prilej mai minunat de dăruire decît să poți da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poți să înveți și alini cu înțelepciune si răbdare pe cel ce e alături de  tine, fără ca să ceri ceva în loc…Să naști, să crești, să iubești, să muncești, să fii mereu alături. Așa sunt  femeile noastre… Pentru că au avut, si bineînțeles, că mai au putere să facă așa încît să existe loc pentru lucruri frumoase în această viață, pentru că sunt  cele care înseninează zilele bărbaților, pentru că ne primesc așa cum sîntem, pentru că nu se supără că uităm cite o dată să le spunem cît de importante sînt în viața noastră, le sîntem recunoscători și le mulțumim.
              Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să Vă însoţească pretutindeni, iar primăvara să Vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale.

 

 

Cu considerațiune,                                               Victor Său,
                                                           Președinte al Raionului Soroca