1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Stimați locuitori ai Raionului Soroca, dragi colegi, prieteni!

         Anul 2012 în cîteva zile va pleca în istorie. Încă un an din viața fiecăruia din noi-cu reușite și nu prea, cu bucurii și necazuri, dar un an  în care s-a muncit mult și care ne-a marcat pe fiecare într-un fel sau altul.clopotei
        Consiliul Raional Soroca, în frunte cu conducerea, a depus un  efort considerabil în 2012  pentru promovarea imaginii pozitive a raionului. A fost inaugurată Euroregiunea ”Nistru”,  s-au semnat acorduri de colaborare cu Ucraina și România. Am avut în vizită ambasadori ai țărilor UE, delegații din Rusia, SUA, Cehia... Am organizat ” Festivalul Mărului ”, Forumul Economic moldo-ucrainean  ”       Prin Colaborare spre Bunăstare ” și multe altele care să  ducă faima Raionului Soroca în toată republica, dar și peste hotarele ei. Sper din tot sufletul că mergem pe calea cea dreaptă, iar relațiile de prietenie și colaborare închegate pe parcursul acestui an să se fructifice în realizări concrete prin soluționarea problemelor stringente și implementarea de noi proiecte.
Sărbătorile de iarnă au o magie deosebită. În aceste zile, oamenii îşi iartă greşelile unii altora, uită neînţelegerile şi intoleranţa. Anume acest timp e timpul purificării şi valorificării spirituale, care semnifică începutul noii numărători a timpului şi renaşterea lumii.
         Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă energia necesara pentru a îndeplini toate obiectivele și de a realiza lucruri frumoase, liniște, căldură si armonie in suflet.

Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!

Cu considerațiune,                                           Victor Său
                                                               Președintele Raionului Soroca,
                                                        Președintele Asociației Președinților de Raioane
                                                                 din Republica Moldova