1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Finale cu scîntei

   Tradiţional în noiembrie actual la in iniţiativa direcţiei tineret şi sport s-au desfăşurat competiţiile pentru cupa raionului la voleibol şi care s-au desfăşurat în sălile de sport ale liceului teoretic „C. Stere”.
          De această dată la competiţii au participat şapte echipe, inclusiv doar una din localităţile rurale – cea din Nimereuca, antrenată de Tudor Cebotari. În rest echipele au fost formate din amatori ai sportului din oraş. Pentru început echipele participante au concurat în două grupe, pentru ca mai apoi cele mai puternice să determine învingătoarele şi premianţii. În prima grupă au con curat echipele oraşului Soroca, Colegiului tehnic agricol, liceelor teoretice „C. Stere” şi „A. Puşkin”. Locul unu, cum şi era de aşteptat, a fost ocupat de experimentata formaţie a or. Soroca, care a învins cu acelaşi scor de 2:0 în toate întîlnirile. Cu o înfrîngere în faţa liderilor grupei locul doi a fost ocupat de studenţii Colegiului tehnic agricol. Nici o victorie nu au reuşit elevii de la liceul „A. Puşkin”.
IMG_9404
În cea de-a doua grupă competitoare cu două victorii la activ pe primul loc s-a plasat echipa microraionului Soroca Nouă. Pentru finală s-a mai calificat şi echipa din Nimereuca.
       O luptă fără compromis s-a desfăşurat în confruntarea echipelor or. Soroca şi microraionului Soroca Nouă. Cu toate că primii au învins în două seturi, dar la limită – 25:23 şi 25:22. De asemenea „cu scîntei” a decurs şi întîlnirea formaţiilor de la Colegiul tehnic agricol şi a s. Nimereuca, contînd pentru locul trei premiant. Acelaşi joc fără compromis şi aceleaşi rezultate de scor în favoarea voleibaliştilor de la sat.
Învingătorii competiţiilor, echipa or. Soroca, a intrat în posesia Cupei, diplomei de gradul I, unui premiu bănesc. Dip0lome de gradele respective şi premii în bani au fost înmînate şi echipelor, clasate pe următoarele două locuri premiante.