1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Aviz

Persoanele care și-au dat acceptul de a pleca în România în schimb de experiență în luna decembrie rog să  prezentați documentele necesare pentru deschiderea vizei  de scurtă ședere cu completarea formularului de cerere pentru viză pînă la data de 26 noiembrie 2012 ora 12:00 în biroul 516/518. (Actele necesare si formularul se anexează)
 
Documente necesare pentru deschiderea vizei de scurtă ședere în România
word 
Formular de cerere pentru viza                                                                  
pdf