1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ziua Internațională a Studentului

     academic-hat   Ziua Internațională a Studentului - este  ziua în care lumea a realizat faptul că vocea studenților e importantă pentru societate. Anii de studenției sunt una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă, iată de ce această sărbătoare este o bucurie, şi o nostalgie în acelaşi timp, pentru toţi.
     În numele conducerii raionului Soroca şi al meu personal Vă adresez sincere şi cordiale felicitări cu  ocazia Zilei Internaţionale a Studentului, dorindu-vă tuturor multă bucurie, succese la învăţătură, noi realizări pe plan personal, profesional, răbdare, perseverenţă și  înţelepciune.
Finalităţile pe care le-aţi fixat să vă impulsioneze benefic şi continuu, perseverenţa să vă însoţească  în realizarea aspiraţiilor şi scopurilor Dumneavoastră.
Valorificarea potenţialului cu care sunteţi înzestraţi şi pe care îl veţi fortifica în procesul de instruire universitară, să contribuie la succesul plasării ţării noastre în rândul statelor prospere ale comunităţilor europene şi internaţionale. Munca asiduă pe care o depuneţi în anii de studii şi tendinţa spre adevăr şi perfecţiune de care daţi dovadă va constitui pilonul unei cariere performante pe viitor.
        Vă dorim dragi studenţi, ca anii petrecuţi în cadrul  instituțiilor de învățămînt cunoştinţele şi deprinderile acumulate, să vă ajute în activitatea Dumneavoastră, în promovarea excelentă în etapa următoare de studii sau de muncă ca viitori specialişti cu studii superioare de înaltă calificare, întru prosperarea Republicii Moldova.
 
Cu respect,
 
Victor Său,
Președintele raionului Soroca