Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

    În data de 30 iunie 2022 în sala de ședințe a Consiliului raional Soroca, conform prevederilor  Dispoziției Președintelui Raionului Soroca nr. 64 din 22.06.2022 și Recomandărilor Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare a Republicii Moldova, s-a desfășurat un seminar de instruire a producătorilor agricoli în legătură cu începerea campaniei de recoltare a culturilor de I grupă privind informarea cu măsurile de protecție, și asigurarea securității în timpul  recoltării, astfel ca întreg secerișul să decurgă fără situații neplăcute.

     Ședința a  fost prezidată de către vicepreședintele raionului Soroca dl Iurie Tănase, care a venit cu un  cuvânt de salut către agricultori. De asemenea cu luări de cuvânt și recomandări au venit: șefa Direcției Agricultură și Alimentație dna Aliona Andriuță; specialiștii din cadrul Direcției Situații Excepționale mun. Soroca;  Inspectoratului de Stat pentru Supravgherea Tehnică ,,Intehagro”; Inspecției pentru Protecția Mediului; Direcției raionale pentru Siguranța Alimentelor; Inspectoratului Energetic, Inspecției de Stat a Muncii și Centrului de Sănătate Publică Soroca.