1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Campionatul raionului Soroca la cros.

    13.10.2012, la stadionul din or. Soroca s-a disputat campionatul raionului Soroca la cros. La competiţii au participat peste 150 tineri sportivi din instituţiile de învăţămînt ale raionului, divizaţi în trei grupe de vîrstă.
     O revelaţie a competiţiilor a fost eleva liceului teoretic „A. Puşkin” Olga Turturica, care chiar la prima distanţă de 600 metri a sosit prima la finiş. La băieţi la distanţa de 800 metri în afara concurenţei a fost un alt discipol la antrenorului Iurie Costin, Alexei Cebotari. Lia Popa de la liceul Vasilcău a fost prima la următoarea distanţă – cea de 800 metri. Tot la acelaşi liceu studiază şi Daniel Ţepordei, care nu  lăsat nici o şansă concurenţilor la distanţa de 1000 metri. Încă o dată s-a afirmat la distanţa de 2000 metri Marcel Boţoroga, elev la liceul Rubleniţa, participant la mai multe competiţii republicane.
     A încheiat competiţiile pe o notă majoră aceiaşi Olga Turturica, care a sosit prima la distanţa de 1000 metri.
     Între premianţi au mai fost nominalizaţi tineri sportivi de la liceul „P. Rareş”, instituţiile de învăţămînt din Căinarii Vechi, Cosăuţi, Schineni, Vasilcău, Vărăncău, Colegiul de Arte.
IMG_7731IMG_7734IMG_7786IMG_7789