1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Întîlnirea viceministrului apărării dl.Igor Panfile cu autoritățile administrației publice locale de nivelul I și nivelul II.

     Conform prevederilor Hotărîrii Guvernului nr. 78 din 12.02.2010 ”Privind stabilirea zilei de audiență și de întîlnire a membrilor  Guvernului și a conducătorilor autorităților administrative  centrale cu cetățenii” la data de 16  octombrie 2012 Viceministrul apărării, Igor Panfile a avut o vizită de lucru la Soroca. Oficialul s-a întîlnit cu conducerea raionului, primarii satelor, comunelor din raion şi a mers la Centrul Militar Teritorial. În cadrul acestei vizite, dl.viceministru a menționat că Armata Națională  se pregătește de reorganizare, proiectele fiind de acum prezentate Guvernului, iar 8 militari participă în misiuni  în diferite țări sub egida  ONU.
DSCN3344
      Referitor la activitatea Centrului Militar Teritorial Soroca, cecea ce ține de încorporarea tinerilor în Armata Națională, viceministrul apărării  s-a arătat mulțumit.
     Cu diplome de onoare pentru merite deosebite, atitudine conștiințioasă față de îndeplinirea obligațiilor de serviciu, nivelul înalt al pregătirii profesionale, consolidarea ordinii și a disciplinei militare au fost decernate următoarele primării:
Dubna, Rudi,Vasilcău,Volovița  și Vădeni.
       Iar pentru aportul adus la dezvoltarea colaborării administrației publice locale cu Armata Națională, precum și pentru participarea activă la educația spiritului de Patriotism, promovarea imaginei Armatei naționale la tînăra generație, cu diplomă de onoare a fost decernat și șeful Secției de Evidență și Documentare a Populației dl.Sîrghi Vadim.
DSCN3348