1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Campionatul raionului Soroca la fotbal.

        În etapa ordinară a campionatului raionului l fotbal sportivii au mărit întrucîtva rezultatele. În  cinci meciuri disputate au fost marcate 27 goluri la un scor general de 18:9 în favoarea… oaspeţilor. Conform statisticii etapei oaspeţii au învins în trei întîlniri, în una au cedat şi una s-a încheiat la remiză.
        Un mare interes prezenta disputa între formaţiile din Soroca şi Voloviţa, echipe care luptă pentru  un loc în lista premianţilor. Dar sorocenii, cu mai multă experienţă competiţională, chiar dacă cedau în prima repriză la scorul de 0:1, în continuare s-au mobilizat şi au marcat două goluri fără răspuns în poarta adversarilor. Prin scorul de 2:1 sorocenii au continuat şirul jocurilor fără pierderi din campionat.
        Neordinar, la un scor nemaiîntîlnit în campionatul sorocean, de 6:6 s-a încheiat meciul între echipele din Ocolina şi Dubna, primii fiind pe rol de gazdă. Surprinzător, dar după primele 45 minute de joc la un scor de 5:2 conducerea formaţiei din Ocolina __. Dar odată cu schimbarea porţilor fortuna a trecut de partea oaspeţilor şi curînd fac scorul egal de 6:6. mai mult ca atît în ultimul minut de joc un înaintaş al echipei din Dubna ese de unul la unul cu portarul echipei adverse şi trimite balonul pe lîngă poartă.
         La egalitate de 0:0 s-a încheiat prima repriză de joc în meciul formaţiilor Cremenciug – Bădiceni. Cu toate că a fost o repriză cu multe atacuri periculoase la ambele porţi, nici unul nu a fost fructificat. În repriza a doua antrenorul echipei din Bădiceni Victor Parasii face unele modificări în echipă, inclusiv lansîndu-l pe liderul liniei de atac Dumitru Noroc, neîntremat încă pe deplin după o traumă la mînă. El şi reuşeşte să deschidă scorul, ca mai apoi să trimită o pasă reuşită de gol lui Ion Ursu şi să mai facă o dublă. Peste scurt timp scorul devine de 5:0 în favoarea oaspeţilor.
         Cît pe ce să se repete scorul de 0:0 în întîlnirea echipelor din Stoicani şi Cremenciug. Doar în ultimul minut de joc oaspeţii reuşesc să marcheze.
         În legătură cu desfăşurarea Festivalului Mărului la Soroca meciurile etapei ordinare sunt transferate pentru data de 11 noiembrie. În schimb la stadionul orăşenesc cu începere la ora 15.00 se va desfăşura meciul restanţă încă din primul tur cu participarea formaţiilor din Soroca şi Bădiceni.
 
Rezultatele meciurilor:
Etapa XVI
Cremenciug – Bădiceni                     0 : 5
Vasilcău – Racovăţ                            1 : 5
Soroca – Voloviţa                              2 : 1
Ocolina – Dubna                               6 : 6
Stoicani – Tătărăuca Veche               0 : 1
Căinarii Vechi – liberă
IMG_6422