Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

    La data de 14 aprilie 2022, ora 10.30 în sala de protocol a Consiliului raional Soroca, Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova a desfășurat ședința de inițiere a activităților de instruire a membrilor Comisiei teritoriale pentru consultări și negocieri colective din raionul Soroca, organizată cu suportul Organizației Internaționale a Muncii în cadrul proiectului ”Susținerea Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective și comisiilor pentru consultări și negocieri colective la nivel teritorial în asumarea rolului lor în mecanisme de consultare colectivă și negocieri”.

   La eveniment au participat vicepreședintele raionului Soroca dl Iurie Tănase, vicepreședintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova dl Sergiu Sainciuc, coordinator de proiect a Organizației Naționale a Muncii dna Violeta Vrabie, preşedintele Federaţiei Sindicale a Educaţiei şi Ştiinţei din raional Soroca dna Nadejda Seredovschi, președinții organizațiilor sindicale primare din raiomnul Soroca.