1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Un start reuşit

    Timpul ploios a adunat puţini spectatori în tribunele stadionului orăşenesc miercuri, la meciul echipelor de fotbal amatori din Soroca şi Rezina. Aceiaşi ploaie continuă le-a adus mari probleme organizatorilor întîlnirii care două zile au tot pompat apa de pe gazon ca să facă posibilă desfăşurarea meciului.
        Echipele competitoare practic nu erau cunoscute reciproc şi din primele secunde au început un joc rapid şi periculos. Chiar primul atac al amatorilor soroceni s-a încheiat cu un gol de toată frumuseţea executat de  înaintaşul Vladimir Şram cu capul, întrecînd acţiunile portarului. Gazdele, entuziasmate au pornit o avalanşă întreagă asupra porţii oaspeţilor, uşor depăşind apărarea lor, dar  inexactitatea  loviturilor hotărîtoare nu a adus majorarea scorului. Şi tocmai în min. 26 acelaşi Vladimir, într-o învălmăşeală la poarta oaspeţilor, trimite balonul în poartă. 2:0. De la acest moment sorocenii au luat superioritatea pe teren. În min. 28 Alexandru Ceban face scorul de 3:0 şi încă peste două minute trimite balonul în poartă spectaculos Vasile Boldescu. La pauză echipele au plecat la scorul de 4:0 în favoarea gazdelor.P1450697
    Cea de-a doua repriză a început mai activ, dar iarăşi mai norocoşi s-au dovedit a fi sorocenii. Deja în min. 4 face dubla acelaşi Vasile Boldescu, iar în min. 16 Vladimir Şram iese învingător în confruntarea de unul la unul cu portarul oaspeţilor şi scorul devine 6:0. Dar pînă la sfîrşit au mai fost goluri marcate. Mai întîi s-au evidenţiat rezinenii în min. 23, iar cu un minut pînă la fluierul final Vladimir Şram marchează al şaptelea gol pentru soroceni şi înscrie al patrulea pe contul său. Scor final 7:1 şi o bună bază pentru meciul de răspuns, care se va desfăşura miercurea următoare la Rezina.