1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Consultări regionale: “Priorităţile agendei de integrare europeană şi cooperarea transfrontalieră”

   Forumul Moldo-German organizează în parteneriat cu Comisia parlamentară pentru politică externă şi integrare europeană un eveniment regional de discuţii şi consultări publice pe subiecte care ţin de integrarea europeană şi armonizarea legislaţiei. Scopul acţiunii este de a discuta cu cetăţenii şi societatea civilă din regiuni procesele de integrare europeană şi implicarea mai largă a societăţii.
 Consultările publice vor fi organizate la Soroca, pe data de 10 aprilie curent, în incinta Consiliului Raional (sala de protocol), de la orele 11:00 pînă la orele 13:00. Tema propusă dezbaterilor: “Priorităţile agendei de integrare europeană şi cooperarea transfrontalieră”. Membrii Comisiei parlamentare ar fi interesaţi să cunoască mai bine opiniile localnicilor cu referire la implementarea micului trafic de frontieră, iniţiativele locale cu relevanţă pentru integrarea europeană, eventualele obstacole de ordin legislativ, care ar trebui înlăturate pentru consolidarea vectorului European.
 Participarea este deschisă pentru toţi cei interesaţi. Numărul locurilor fiind limitat, rugăm confirmarea prezenţei prin e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau mob: 069363743.
 Acţiunea respectivă este organizată împreună cu Parlamentul/Comisa de politică externă şi integrare europeană, cu sprijinul Proiectului PNUD “Suport pentru Dezvolatrea Parlamentarismului”.