1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Campionatul raionului Soroca la volei.

          Etapa finală a competiţiilor raionale la volei, după preliminarele desfăşurate două săptămîni în urmă (au participat 12 echipe) a trezit un interes viu în rîndul spectatorilor soroceni. Cele mai bune patru echipe – din microraionul Bujerăuca, cea a poliţiei şi din satele Nimereuca, Bulboci s-au întrunit duminică în sala de sport a liceului „C. Stere” pentru a determina posesorul cupei.
Chiar după prima întîlnire disputată între echipele din Nimereuca, deţinătoarea Cupei din anul trecut şi cea a poliţiei, a devenit clar că v fi o luptă fără compromis. După două reprize scorul era egal, ca în cea de-a treia poliţiştii să învingă categoric la un scor de 15:3. tot în primul tur sportivii din Bujerăuca înving cu greu echipa din s. Bulboci la un scor similar de 25:20. de fapt numai aceste întîlniri s-au terminat la un astfel de scor, în rest la 2:1.
De la sine s-a întîmplat, că ultimele două meciuri au şi determinat premianţii. În întîlnirea echipelor din Nimereuca şi Bulboci pe cîntar a fost pus locul trei. Cu o diferenţă minimă de scor locul trei premiant a revenit voleibaliştilor din Nimereuca. Ultimul meci a fost şi finala turneului, în care mai puternici s-au dovedit a fi sportivii din Bujerăuca.
Cupa, diplomele şi premiile în bani au fost înmînate de către vicepreşedintele raionului Boris Ivasi, preşedintele asociaţiei raionale de volei Constantin Antoci şi responsabilul de tineret şi sport Andrei Jutniuc.