Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

  La data de 13 februarie 2022, la Complexul Memorial din municipiul Soroca, s-a desfășurat miting și depunerii de flori  la Monumentul eroilor căzuți în războiul din Afganistan, cu prilejul celor 33 de ani de la retragerea contingentului limitat al trupelor militare din Statul Islamic Afganistan.

   Pe 15 februarie 1989, contingentul militar sovietic se retrage din Afganistan, după un război care a durat aproape un deceniu, între anii 1979 și 1989.

   La evenimentul comemorării eroilor căzuți în războiul din Afganistan, alături de veteranii de razboi au fost conducerea raionului și municipiului Soroca, reprezentanții serviciilor publice descentralizate și desconcentrate în teritoriul raionului.

   Președintele raionului, dl Veaceslav Rusnac în cadrul discursului său, rostit în numele Consiliului raional Soroca, a adus mulțumiri veteranilor de razboi pentru eroism și spiritul de sacrificiu manifestat pe cîmpul de luptă, asigurându-i de toată susținerea conducerii raionului. Totodată, a menționat despre importanța de a păstra vie amintirea eroilor de război.